Vinbloggen

Linda Forssell botaniserar bland ädla druvor
Header

Vinös Vändag!

14.02.2012 10:13 | Skriven av Linda Forssell i provningar och happenings

Det är onekligen mycket rosa och hjärtan och ståhej omkring oss idag, och många kan tycka det är ett totalt onödigt och genomkommersiellt påfund som snarare irriterar än värmer hjärtat. Personligen struntar jag i gåvor och kort, men grabbar glatt tag i chansen att duka upp nånting lite extra festligt och gott – jag har gömt undan en ask chokladkonfekt och en liten portvinsflaska som får ta sin plats på bordet efter att barnen nattats ikväll.

Twitterflödet berättar för övrigt att Robert Parker tänker sig en Georges DuBoeuf Saint-Amour Alla Hjärtans Dag till ära, medan vår finländska guru Essi Avellan suktar efter ett glas rosé champagne.

Hur är det med er, tänkte ni fira och med vad i såfall?

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.

4 svar

  • Mia says:

    Jag ska strax öppna en cava (en rosa freixenet som vi råkade ha hemma) bara min man kommer hem från sitt skift. På jobbet bjöds vi också på skumppa till eftermiddagskaffet, det var en trevlig överraskning! Visserligen var den inte så god, men det var nu tanken som räknades tycker jag.

  • Helena says:

    Vi tjuvstartade i lördags med en mycket god Moet & Chandon Grand vintage 2002. Finns på Alko. Hade helt glömt vad det var för dag i tisdags innan jag såg en massa unga killar springa runt med Lindex och Gina Tricot kassar och blombuketter. Gulligt.